Welkom op het Ortho Forum!

Naar aanleiding van onder andere de drukbezochte SWIP-cursussen in het afgelopen jaar, ontvingen wij steeds vaker berichten en verzoeken of het mogelijk is om een 'groep' te vormen. Als doel om meer kennis te delen, naslagwerk te ontvangen, cases te bespreken en te delen, en voor eventueel andere relevante zaken op het gebied van opzetten en uitbreiden van orthodontie en maxillofaciale orthopedie in de eigen praktijk.

 

Het initiatief is een digitaal platform geworden - Ortho Forum! Kennis en informatie op maat geleverd en begeleiding voor u als gebruiker. Het geeft als resultaat meer zorg voor uw patiënten, nog meer kennis en nog meer kwaliteit.

 

Extra voordelen

Als member en gebruiker van dit platform ontvangt u ten eerste 15% korting op bestellingen via onze Ortho Supplies Webshop. Nog meer voordeel op orthodontische producten en materialen! Nieuw: geen verzendkosten voor Ortho Forum-leden bij bestellingen vanaf € 350,=

 

Kennis

Uiteraard ontvangt u als Ortho Forum-lid 10% korting op de SWIP- en SWIP-Advanced-cursussen. Ook op de overige cursussen en seminars van Ortho Academy ontvangt u 10% korting. Via de servicedesk ontvangt u advies en inzichten van, en kunt u vragen stellen aan de docenten van de Ortho Academy. Naslagwerk, instructievideo's en cursusinformatie is snel terug te vinden op het Forum. 

 

Gratis behandelplannen en tracings

Ook kan u op een eenvoudige manier per maand twee gratis orthodontische behandelplannen en tracings aanvragen. Dit loopt via Ortho Lab, het orthodontisch lab voor techniekwerk, materialen en apparaten. Nieuw: geen verzendkosten voor Ortho Forum-leden bij bestellingen vanaf € 350,=

 

Praktijkmanagement

Ten slotte maken wij uw praktijkvoering uiterst gemakkelijk want ook via de patiënten flow verkrijgt u zeer waardevolle informatie op het gebied van zorgverzekeringen, offertes en begrotingen die te maken hebben met orthodontische behandelingen. We kunnen u tevens helpen met marketingactiviteiten op maat: het (re)organiseren van websites, flyers, symposia en eventueel andere activiteiten waarmee u uw praktijk volop kunt uitbreiden. Vraag naar de diverse mogelijkheden in een persoonlijk gesprek!